Noutăți

Dacă ai vândut de cel puțin un milion de euro în 2021, acest articol nu este pentru tine!

Este oficial! 22.100 de societăți comerciale au fost dizolvate în primele nouă luni ale acestui an, cu 15,31% mai multe ca în aceeași perioadă a anului 2020. Situația diferă de la un județ la altul. Dar, strict cu referire la Regiunea Vest, putem spune că au fost dizolvate cu 36,31% mai multe firme din Arad și cu 5,34% mai multe firme din Hunedoara. În Timiș și Caraș-Severin lucrurile stau, aparent, o idee mai bine. Aici, dinamica față de primele 9 luni ale lui 2020 a fost de – 2,66%, respectiv -4,84%. Dacă vrei mai multe informații, poți consulta chiar tu statisticile oficiale oferite de Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Ai o afacere mică, resurse limitate și simți că nu mai există cale de ieșire? Nu este prea târziu! Ești pe cale să afli câteva metode Rapide, Ușoare și Puțin Costisitoare prin care poți da un impuls afacerii tale. Începând de astăzi! Vei afla cum să recâștigi clienții pierduți, să îți relansezi afacerea ori să cauți noi colaborări pentru a supraviețui contextului economic actualmente defavorabil majorității firmelor mici și mijlocii. Fără cheltuieli exorbitante. Fără riscuri inutile. Citește cu atenție, Analizează și Acționează!

De îndată ce vei termina de citit aceste rânduri, Optimismul va redeveni predominant în gândirea ta!

Profită Acum de faptul că și Agențiile de Publicitate se adaptează crizei, căutând parteneriate cu firme mici sau chiar foarte mici! În perioada aceasta, chiar poți beneficia de acces la calitatea Mercedes la preț de Logan. De serviciile unor profesioniști.

Știu la ce te gândești – “îmi conduc singur afacerea de ani de zile, cum m-ar putea ajuta pe mine cineva care nu îmi cunoaște business-ul la fel de bine?” Ei bine, dacă deja ai vândut de cel puțin un milion de euro anul acesta, probabil nu mai avem ce să te învățăm. Dar, dacă încă te dai peste cap să treci de la încasări anuale cu 6 cifre la unele cu 7 cifre, s-ar putea să vrei să citești cu atenție în continuare…

Angajații noștri activează în media și publicitate de peste 20 de ani. Anul trecut, în 2020, cifra cumulată de afaceri a firmelor noastre a depășit 2.000.000 de lei. Este adevărat: lucrăm și cu firme mari, cu instituții de stat! Dar cele mai multe livrări le-am făcut către firme mici, astfel că valoarea medie a unei facturi emise de noi în 2020 a fost de numai 1.609,46 lei, inclusiv TVA. Am contrazis astfel încă un mit al acestor zile: publicitatea Nu Este Costisitoare dacă investești Eficient fiecare leu.

Chiar ne mândrim cu Rezultatele noastre anuale. Doar un exemplu:

Iată primele 7 Lucruri Pe Care Le Putem Face Pentru Tine în cel mai scurt timp!

Vrei să recâștigi clienții care, de ceva vreme, nu au mai apelat la tine? Gândim împreună o strategie de Win-Back. Spre exemplu, le trimitem un produs promoțional personalizat cu însemnele firmei tale, ales cu atenție din catalogul nostru online. Dar “îi momim” și cu oferta ta actuală, împreună cu promisiunea unui bonus (un discount, un extraserviciu) de revenire în portofoliul tău.

Vrei să câștigi noi clienți? Analizăm pas cu pas orice avantaje ar avea actualii tăi concurenți și, cât ai zice „Publicitate!”, găsim calea de a fi mai buni ca ei în ochii potențialilor clienți. Poate nu ești suficient de vizibil, iar colantarea parcului tău auto ar fi o bună soluție!

Dacă te promovezi în special în mediul online, explicația faptului că stai pe loc ar putea fi design-ul modest al machetelor pe care le publici pe Facebook sau Instagram. Ne poți cere o părere.

Și imaginea spațiului tău comercial contează foarte mult! O rețea locală de spălătorii auto self – service din Timișoara “a luat fața târgului” după ce a separat boxele cu printuri de mari dimensiuni, pe alucobond, produse de noi. Alte firme s-au făcut remarcate alegând dintre cele 4 modele (în 13 dimensiuni) de steaguri indoor/outdoor pe care le oferim în mod curent.

Mulți clienți pun mare preț pe aspectul îngrijit al personalului din pub-urile și restaurantele pe care le frecventează. Sunt oameni cărora le sare în ochi orice firmă care își îmbracă muncitorii cu echipament de calitate, personalizat. Da, ne putem ocupa și de treaba aceasta!

Adaptăm produsele pe care ți le propunem în funcție de sezon. Toamna, te facem remarcat în fața clienților tăi prin umbrele personalizate. Iarna îi invităm la o cană cu vin inscripționată cu logo-ul tău. Primăvara, oferim partenerilor tăi seturi pentru whisky în cutii cadou din bambus, gravate laser. Iar vara o întâmpinăm cu textile din bumbac 100%. Zi de zi, clienții tăi ar trebui să aibă în preajmă un calendar personalizat al afacerii tale. Iar exemplele ar putea continua.

Putem fi un aliat de încredere, pe termen lung! Nu stăm pe gânduri nici dacă trebuie să îți promovăm afacerea prin intermediul portalurilor noastre de știri (timisplus.ro, hunedoaraplus.ro și zvj.ro). Dacă sunt bine documentate, scrise de profesioniști, articolele publicitare pot face minuni!

Ce zici? Ar fi cazul să ne cunoaștem?

Dacă vei continua să faci ceea ce faci, vei avea parte de aceleași rezultate. De aceea fiecare moment de ezitare este o continuare a luptei cu greutăți în speranța că îți vei ține afacerea pe linia de plutire. Fiecare zi în care nu apelezi la o agenție de publicitate poate fi o oportunitate ratată. Formează 0733 126100 sau scrie un e-mail și află felul în care poți începe un parteneriat de încredere cu Confort Media! N-ar strica nici să dai o privire pe website-ul nostru.

Nu uita! Dacă deja ai vândut de cel puțin un milion de euro anul acesta, acest articol nu este pentru tine. Dar, chiar dacă ai o afacere de succes, pariem că nu te-ar deranja să o dezvolți și mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *