Noutăți

Poţi atrage sute de clienţi chiar de astăzi cu câteva trucuri simple! / Cum se fac remarcate afacerile mai mici sau mai mari. Încetează să visezi, începe să lucrezi pentru tine!

Confort Media - productie publicitara Timisoara

Da! Chiar şi tu poţi să ai o afacere intens vizitată de clienţi! Nu mai sta pe gânduri şi, chiar de astăzi, începe construcţia unui business de succes.

Eşti un om de afaceri remarcabil. Trebuie doar să te pui în valoare, să ţinteşti cu cât mai multă precizie clienţii, targetul produselor şi serviciilor pe care le oferi. Aşa cum haina îl face pe om, şi imaginea generală a afacerii tale determină clienţii să îţi treacă pragul.

Prima impresie contează. Primul impuls al clientului de a te ocoli poate să apară atunci când, ajuns în faţa spaţiului tău comercial, acesta vede în vitrină o coală A4 pe care ai scris “Coafor”, iar pe geamuri încă se mai zăresc urmele autocolantelor anterioare, cu “Reparaţii telefoane”.

Casete luminoase Timisoara

Casete luminoase Timisoara

În funcţie de specificul activităţii tale, poţi alege să te faci remarcat cu o casetă luminoasă, un logo tipărit pe alucobond şi ulterior afişat pe o consolă din fier forjat, un panou pe care să scrii numele afacerii tale sau autocolante viu colorate, care să îmbrace geamurile şi uşa de intrare în spaţiul tău comercial. Dacă ofertele tale se schimbă frecvent, poţi opta şi pentru un people stopper (popular denumit şi “capră stradală”).

Nu neglija ideea de a amplasa unui sau mai multe steaguri publicitare în faţa spaţiului tău comercial. Vei fi remarcat cu siguranţă. Chiar şi de la distanţă.

Productie Publicitara Timisoara

Productie Publicitara Timisoara

La interior, alege să pui în valoare peretele cel mai vizibil cu un logo de mari dimensiuni. Poate fi tipărit, decupat din PVC sau alucobond tipărit, ori sub forma unor litere şi elemente grafice volumetrice, produse în relief.

Alege stilul preferat şi vei putea obţine, la un preţ corect, toate materialele publicitare de care ai nevoie. În cel mai scurt timp.

Ambalaje personalizate Timisoara

Ambalaje personalizate Timisoara

Dacă ai o cafenea sau un restaurant, optează ca meniul să fie afişat într-un suport elegant, ambalajele să fie personalizate, iar angajaţii tăi să aibă cămăşi, tricouri, şorţuri sau veste personalizate (sau chiar integral produse conform unui model unic, special “desenat” pentru tine). Fiecare amănunt contează, iar fiecare remarcă pozitivă pe care o face un client îl determină să revină, iar şi iar, la tine.

În funcţie de domeniul în care activezi, exemplele pot continua. Dacă te ocupi cu intermedieri auto, ar fi oportun ca fiecare client să plece de la tine cu actele într-o mapă de documente, integral personalizată, în care să fie menţionate toate serviciile pe care le oferi. Nu uita să ataşezi fiecărei mape o carte de vizită din carton, sau o carte de vizită foarte elegantă, transparentă. Dacă te adresezi domeniului auto (service, tuning, detailing, spălătorie etc.) ia în calcul să oferi la plecare fiecărui client un odorizant auto personalizat.

Dacă afacerea îți ocupă deja foarte mult timp, poţi opta să primeşti sfaturi avizate de la o agenţie de publicitate cu experienţă. Cu un portofoliu larg de clienţi din întreaga ţară, Confort Media oferă soluţii complete de producţie publicitară pentru afaceri mai mari sau mai mici. Ne poţi căuta (online – pe www.confortmedia.ro, dar şi la sediile din Timişoara sau Petroşani) pentru imprimare bannere, imprimare mesh, rollup, colant geamuri, steaguri publicitare la comandă, cărţi de vizită, pliante, flyere, plăcuţe de casă, indicatoare rutiere, pereţi textili, autocolante, casete luminoase, rame afişaj, soluţii pentru showroom, standuri de broşuri, suport flyere, suport meniuri, people stooper – capră stradală, steaguri expoziționale, corturi, aviziere, urne din plastic, numere de casă, perete textil spider, tipărituri  publicitare – printuri la comandă, reclame luminoase, casete LED…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.